1. rész - Szeretem, ha olcsó!

Cikksorozatot indítottunk, amelynek nem titkolt célja az, hogy megmutassuk az "igazi" élelmiszer-termelés valóságát - esetünkben a tejtermékeket és a mézeket illetően -, illetve bemutassuk termékeink egyediségét.

A következőkben úgy szeretnénk bemutatni termékeinket, hogy átlássák, nem a "valódi" élelmiszerek magasabb árképzésétől kell tartaniuk, hanem a sok hamisított bolti terméktől, amiket a multik az emberekre kényszerítenek, s amihez a politika is nyíltan asszisztál. Ha megértik, hogy az inflációs célokhoz mi köze a sok olcsó silány élelmiszernek, illetve a vásárlói kosár miként rakható tele a jelen bolti árakon, rá fognak jönni, hogy ennek csak Önök, a fogyasztók látják a kárát. A nyomott áraknak következménye van. A valódi alapanyagok részaránya egyre csökken - így a tápérték is -, a ballaszt pedig egyre nagyobb.

Nemhiába tűztük ki magunk is - mérnök, közgazdász szakmánkat elhagyva - több hasonló gondolkodású társunkkal együtt a "valódi" élelmiszertermelést, mégha munkánk hasznosságát nekünk kell bizonyítanunk. Mivel élelmiszereink tudatos, megengedett silányításáról, ipari termékké alacsonyításáról nem igazán esik szó, kérjük, engedjék meg nekünk, hogy a tevékenységi körünkön belül gondolatébresztő iránymutatást nyújtsunk.

Célunk ezekkel a 100%-osan valódi élelmiszerek propagálása, a fogyasztói szemlélet alakítása, hiszen magunk nem a termelés ésszerűtlen növelésében vagyunk érdekeltek.


Következő cikk: Beszéljünk a számokról, vagyis a pénzről!


Vissza

Főoldalra